Friday, August 8, 2014

K-Colly K-Colly K-Colly......RM100 ja baq hang

Salam sayang semua.
Nak Cantik?
Nak Cerah?
Nak Cute?
Nak Comel?
Cun?
Cihat??

haaa...hee...
jom amik K-COLLY

In Syaa Allah...
meh cuba
PROMO RM100 K-Colly K-Colly K-Colly....
packaging baru tau!
lebih berkesan

whatsapp/sms
0166607343

cod pun blh...
KL-Selayang-Gombak-Rawang

Wednesday, August 6, 2014

Cadar Patchwork dari China.

Assalamualaikum wbt.
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf zahir batin

Maaf sbb dah lama tak update.
Sekarang ni kak Lulu dah tak jual baju sangat.
Sebab...sebab....
Kak Lulu dah jadi pemborong Cadar Patchwork :)

Cadar ni best.
Ada orang panggil cadar magic ♥
 Sebab boleh guna 2 belah.
Pastu cadar ni tebal, tak yah susah2 betulkan tiap2 pagi.

Kalau korang nak beli satu boleh, RM135
nak borong pun boleh, minimum 5pcs shj ♥
Boleh jugak kalau nak dropship
:)

Nanti pm kak lulu k?
016 660 7343
:)

Sementara tu, boleh lah korang tgk2 design yang ada.
Ni contoh2 je tau. Ada byk design tapi tak larat nak upload sume. :D

Kalau berminat nak beli boleh whatsapp whatsapp k?
No kak lulu ulang sekali lagi 0166607343
heee...
sayang semua










Ada 100 design, tapi cepat habis.
kalau nak tengok latest design boleh whatsapp k?
Salam sayang semua.