Friday, July 15, 2011

♥ Lulu's Lovely Ribbon Dress ♥


Salam Sayang Semua..
Mesti Ramai cari dress lagi kan kat Kedai Lulu?
Dulu, mula2 lulu berniaga, dress & kain pasang la antara barang awal lulu jual..♥
Sekarang Lulu ada restock lagi dress.
Tapi Ribbon Dress je ♥
Ribbon dress ni ramai yg suka..
Sebab tangan dia puff, and kat atas skit pd pinggang ada ribbon.

♥ Mmg sweet sgt ♥

Ok, Korang boleh la tengok2 k..
Pada yang berminat boleh pm lulu asap k? ♥
Baju ni sgt cepat habis. ♥



Lycra Ribbon dress ♥
Material : Lycra/ Spandex
Warna ada 5: hitam, coklat, merah, turquoise & purple.
Saiz : FREE SIZE (smpai L boleh pakai )
Harga : RM55 termasuk pos.
Stok : TERHAD - 5pcs shj setiap warna

COKLAT

TURQUOISE

HITAM

UNGU PEKAT
~sold out~

MERAH

Thursday, July 14, 2011

Inner Neck Syria (tak ada awning) ♥


Salam Sayang semua..
Dulu lulu ada letak inner neck yg ada awning kan?
yang tu pendek skit..

Ni lulu ada inner neck baru ♥
Inner neck syria, x ada awning.. ☺
Ada x sape yg suka?

Korang pilih la k?

Harga:
1 helai - RM15 termasuk pos
2 helai - RM27 termasuk pos
3 helai - RM35 termasuk pos

Nanti sape2 nak pm lulu k?
♥ korg sume..

ni gambar inner neck dipakai dgn shawl.. ☺


pandangan sisi

hitam
cara pakai melekap
(pin dan tarik ke belakang)

kelabu tua

ungu pekat

merah pink

ungu muda

oren

coklat

fuschia

khaki

oren pekat

mustard

pink pekat


Tuesday, July 12, 2011

♥ New Tudung Rose Diamond ♥


Salam Sayang semua..
Ok..
Nilah dia...

Tudung rose Cotton instant Diamond ♥
@ Nama diberi

Tudung Awning Berlian Rose

ok..harga RM30 termasuk pos
Warna2 seperti di bawah.
Sape2 nk boleh pm lulu k?
♥ u olls..

Coklat Muda

Coklat

Coklat Tua

Pink

Kelabu Muda

Merah Oren

Oren

Kuning Mustard

Ungu Pink

Ungu Gelap