Sunday, September 14, 2014

instant shawl

sur'ah shawl

salam sayang semua.
best tak nama shawl ni?
tau tak apa makna sur'ah?
:D
maknanya....cepat! ('.
jadi, kalau sesiapa suka pakai shawl 
ala2 hana tajima ke...hoodie ke...boleh la pm kak lulu ya...
sebab ni instant punya shawl
sarung and go punya...
ok la...pin satu dua bagi tak gerak je
atau tambah brooch bagi lively or cute skit
still...sgt practical sgt mudah diurus dan cantik...(hahaha ke kak lulu je rasa cantik)
sebab labuh ok?
boleh adjust labuhnya... heee..
ok..boleh order segera tau
‪#‎chiffonshawl‬
‪#‎instantshawl‬

RM55 termasuk pos laju
PROMO hingga 19 Sept RM45 termasuk pos laju.
borong sila pm
pm @ whatsapp 0166607343 utk order 












Sunday, August 24, 2014

Jam Tangan Import Harga Promosi.

Salam sayang semua,
Korang baca tajuk mesti suka kan?
Siapa minat COACH, MARC JACOB, Micheal Kors, Armani Exchange etc?

Haa...kalau korang nak rasa pakai jam tangan camni korang boleh lah pre order dengan kak Lulu.
Harga in syaa Allah rendah dari pasaran.
Sesiapa yang berminat boleh pm 0166607343
Kalau nk buat 3x byr pun boleh.
Whatsapp je k?

Sesiapa yang nak kawin nak buat hantaran tu boleh sesangat tengok kat sini.
Kalau ada memana yang korang minat, boleh pm utk pre order.
Dalam 2-3 minggu sampai in syaa Allah.

Tapi selagi x bayar abis tak boleh dapat barang.
Papepun jom tengok2 dulu..