Friday, October 21, 2011

Berita baik!!

Salam sayang semua..

Lulu dah ada akaun CIMB ye?
pada pemegang akaun CIMB dah boleh transfer terus ke akaun CIMB lulu
^_^

Sila lihat Cara-cara pembayaran

♥ u all...

Lulu

Wednesday, October 19, 2011

Stripe Shirt~ Stripe Blouse~RM39 termasuk pos ♥

Salam sayang semua.. ♥
Lulu ada blouse/shirt baru utk ladies...
Stripe shirt..

ada 4 warna:
hijau
biru
kelabu
merah

pada yang berminat blh pm lulu k?
blouse ni best sbb boleh pakai kedut2 atau digosok..
HARGA : RM39 termasuk pos

pada yang nk pm lulu k? :)





Sunday, October 16, 2011

♥korean blouse ala dress♥NEW!!

Salam sayang semua..

jom cepat2...sape2 yang nk blouse ni kena book cepat2 k?
sebab da byk org booking nak..
mmg sgt chommel...
kalau korang pakai mesti jd secomel FL..
hehehehe..
tak pun lg comel dari kim na na..
^_^ (sorry lulu still addicted to city hunter..hehehehe)

ok ok..
ni gambar2 nya ok?
ada 4 warna:
hijau tua
hitam 
biru tua
kuning

*ada belt skali :)

harga RM50 termasuk pos
RM44 kalau collect sendiri kat Kedai Lulu
FREE SIZE je ada..

kalau korg nk bleh pm lulu k?

from the heart,
Lulu


dengan tali pinggang







bahagian hujung tangan

Thursday, September 29, 2011

Chiffon Rose Shawl~hottest shawl now..



Salam sayang semua...

Ramai kan nk tengok chiffon rose shawl lulu ni?
Lulu tau mesti da google byk kali tapi dapat tgk chiffon style yg lama je kan?

SO..
ni dia chiffon rose Lulu yang baru..
Dah lama lulu buat...tapi x sudah2...
sebabnya...nak raya la...Pastu sbuk dgn stock dress pulak sampai..

Lulu mintak maaf sbb lambat siapkan..Lambat upload..Lambat segala..

Ok ni dia sedikit dari sebanyak gambar shawl tu..
stakat ni...
akan ada 3 warna sahaja:
Hitam
Putih
Krim

Putih masih dalam pembuatan...
Yang da boleh tgk cuma Hitam & Krim

Ok..kenapa korang mesti beli..Sebab tudung ni jojet..walaupun rose nya chiffon...
so,insyaAllah senang sangat bentuk..and sangat sweet..and elegant..

Nanti Lulu akan upload gambar bila dipakai ok? :)

N pada yang nk boleh PM lulu asap..
Stok ni ada dalam 40 helai shj setiap warna buat masa ni..

HARGA :
1-3 helai : RM40/helai termasuk pos
4 helai : RM35/helai termasuk pos


memakai shawl chiffon jojet rose
cream on cream

atas : black on black
bawah : cream on cream

__________________________________________________________________

Salam Semua..
Aritu kan lulu ada upload chiffon rose..
Ha..yg ni pun sama...
cumanya...
ni chiffon rose 2 tone..
Tengok la eh kalau2 ada yg berkenan di hati ♥
Shawl Chiffon Rose 2 Tone
RM19 termasuk Pos
♥ korang sume


Chiffon Rose 2 tone
Soft peach

Chiffon Rose 2 tone
Dark Blue

Chiffon Rose 2 tone
Hot Pink

Chiffon Rose 2 tone
Dark grey

Chiffon Rose 2 tone
Turquoise

Chiffon Rose 2 tone
Dull Purple

Chiffon Rose 2 tone
Beige

Chiffon Rose 2 tone
Purple

Chiffon Rose 2 tone
Light Magenta

Chiffon Rose 2 tone
Coral Red

___________________________________________________________________

Salam Semua...
korang ingat lagi tak kat tudung rose 3 segi tu?
haaa..
yang ni ada yang baru..
tapi ni shawl la..
Shawl Chiffon Rose..
Sangat hot shawl ni...
sangat2 baru..kalau nak kena grab cepat..

Harga dia murah je RM20 sehelai da termasuk pos tau...
^.^
sape cepat dia dapat..
isi order form k?

Shawl Chiffon Rose..
RM20 termasuk Pos

Shawl Chiffon Rose
White
Shawl Chiffon Rose
Salmon
Shawl Chiffon Rose
Royal Blue
Shawl Chiffon Rose
Peach
Shawl Chiffon Rose
Light Purple
Shawl Chiffon Rose
Hot Pink
Shawl Chiffon Rose
Grey
Shawl Chiffon Rose
Cream
Shawl Chiffon Rose
Coral Red
____________________________________________________________________

salam sayang semua..
tudung rose da sampai...
lulu sangat suka tudung ni...
sebab sangat kewl bila pakai..
n sangat senang nk pakai..
dengan inner atau tanpa inner..
Ada 7 warna :
HITAM
KELABU
MERAH
PINK
BIRU
UNGU
KOKO

sape2 nak cepat2 grab ye..
kalau da habis nnt kempunan..

1 helai RM38 TERMASUK POS
2 helai RM37 SEHELAI TERMASUK POS
3 helai RM35 SEHELAI TERMASUK POS

ada beberapa cara pakai tau..
1. pakai mcm shawl biasa


2. pakai dengan inner

so..korang boleh la pilih2 warna yg korg suka k?
tgk2 la.. (*.^)

HITAM



KELABU



MERAH



PINK



BIRU



UNGU



KOKO


Wednesday, September 14, 2011

♥Korean Elegant Jacket♥

Salam Sayang semua..

Mesti korang suka kan Korean Style?
So ni lulu ada Jacket baru..

Korean Elegant Jacket
RM47 termasuk pos..

Murah je kan?
READY STOCK tau..

Yang bestnya jacket ni boleh bawak g ofis..
atau g jenjalan :) 
and blh pakai dgn sleeve dress yg korang suka nk pakai..

;)

Sape2 nak bleh pm lulu k?
♥ u all..

NUDE

GREY

BLACK

KHAKIS

Monday, September 12, 2011

♥Dress Exclusive♥ LAGI ♥


Salam sayang semua..
SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI
MAAF ATAS SEGALA KEKURANGAN DARI KEDAI LULU

hmm...ok lah..just nk update..♥
ni ada lagi dress exclusive baru..

Dress2 ni sgt laku..
kalau ada yang minat pm lulu..
kalau lulu x jawab trus, lulu akan jawab lmbt skit..
Sorry..sbuk beraya ^_^

Sume RM89 termasuk pos.