Friday, October 21, 2011

Berita baik!!

Salam sayang semua..

Lulu dah ada akaun CIMB ye?
pada pemegang akaun CIMB dah boleh transfer terus ke akaun CIMB lulu
^_^

Sila lihat Cara-cara pembayaran

♥ u all...

Lulu

Wednesday, October 19, 2011

Stripe Shirt~ Stripe Blouse~RM39 termasuk pos ♥

Salam sayang semua.. ♥
Lulu ada blouse/shirt baru utk ladies...
Stripe shirt..

ada 4 warna:
hijau
biru
kelabu
merah

pada yang berminat blh pm lulu k?
blouse ni best sbb boleh pakai kedut2 atau digosok..
HARGA : RM39 termasuk pos

pada yang nk pm lulu k? :)





Sunday, October 16, 2011

♥korean blouse ala dress♥NEW!!

Salam sayang semua..

jom cepat2...sape2 yang nk blouse ni kena book cepat2 k?
sebab da byk org booking nak..
mmg sgt chommel...
kalau korang pakai mesti jd secomel FL..
hehehehe..
tak pun lg comel dari kim na na..
^_^ (sorry lulu still addicted to city hunter..hehehehe)

ok ok..
ni gambar2 nya ok?
ada 4 warna:
hijau tua
hitam 
biru tua
kuning

*ada belt skali :)

harga RM50 termasuk pos
RM44 kalau collect sendiri kat Kedai Lulu
FREE SIZE je ada..

kalau korg nk bleh pm lulu k?

from the heart,
Lulu


dengan tali pinggang







bahagian hujung tangan