Tuesday, March 13, 2012

Tunik Terbaru ♥

Salam Sayang semua... ♥

Lama kan lulu tak upload barang2 baru...

Maaf ye..Lulu sebenarnya sibuk dgn hal peribadi..

Okay, sekarang Lulu dah ada stock baru yang cantik cantik dan sesuai untuk muslimah..

Yang nak pegi kelas ke..nak pergi kerja ke...

Macamana kalian gayakan terpulang pada keinginan kalian...

Yang penting, Tunik Terbaru ni memang cantik dan selesa..

Semua material dari cotton viscose.. Labuh dan sesuai utk orang berketinggian dari 159cm ke atas...

Boleh pakai dgn jeans n legging pun x pe..

Sebab labuh tau Tunik ni :)

Ok, Tunik ni ada 3 design..dan warna2 tertentu..

Harga : RM70 termasuk pos. ♥

Boleh whatsapp Lulu di : 016 690 1292 ♥

Tunik A 4


Tunik A 3

Tunik A 2

Tunik A 1

Tunik B 2

Tunik B 1

Tunik C 3

Tunik C 2

Tunik C 1