Saturday, February 26, 2011

Scarf Cardi With Inner


Salam Sayang semua...
ha...ni ada cardi baru lagi...
;)

pada peminat cardigan..
cardi sgt murah...
so kualiti dia biasa je..
tapi datang dengan inner...
sgt stylish...
lulu suka sbb sgt trendy gitu bila pakai..
tapi stok ni tak banyak...
so kalau nak boleh la isi order form ye ;)

ada 3 color setiap design..
tengok tengok la dulu ye...
:)
selamat mencuci mata...

ha...ni ada dua jenis satu
CARDI SCARF
ada 3 cara pakai..
satu boleh ikat scarf tu...
satu lagi lepas..
satu lagi boleh pendekkan lengan tu..lipat n butangkan..

yang ni pulak
CARDI CHECKERED SCARF
ada 2 cara pakai jugak..
boleh butangkan scarf dgn lepas...
:)

ha...cardigan ni...
datang dengan inner...
ni inner dia..
so kalau nak boleh isi order form..
murah je cardigan ni
RM45 siap pos..


CARDI CHECKERED SCARF
BLUE
RM45 termasuk pos


CARDI CHECKERED SCARF
DARK GREY
RM45 termasuk pos


CARDI CHECKERED SCARF
LIGHT PINK
RM45 termasuk pos

CARDI SCARF
BLUE
RM45 termasuk pos

CARDI SCARF
LIGHT GREY
RM45 termasuk pos

CARDI SCARF
LIGHT PINK
RM45 termasuk pos

stok untuk cardigan ni x banyak ye...
sebab takut tak laku..
so siapa nak boleh la book cepat2 ye..
happy shopping
(^.^)