Wednesday, August 20, 2014

PINENG powerbank MURAH!!!

Salam sayang semua
Korang pakai smart phone?
Selalu tak korang jenjalan pastu batt abis?
Urgent sesangat nak pakai phone, tapi charger tak de nak charge.
Kat Shopping mall plak tu?

Haaa....sekarang ni... Alhamdulillah..
Kedai lulu dah jadi agent sah PINENG!
Jadi, kalau korang nak beli powerbank boleh la beli dengan kami.
Sebab apa kena beli original?
sebab...
Yang original je boleh bebetul charge banyak kali, dalam 4 ke 5 kali.

Percayalah...kak lulu penah beli 50,000 punya...konon boleh caj banyak kali la kan...
sekali...huh...2x je...hokey?

SO, kalau korang nak, ni ada PINENG original powerbank.
PROMOSI!

PN999 - 20,000 mAh - RM99 
PN968 - 10,000 mAh - RM65  
PN933 - 10,000 mAh - RM75 (transformers)

WARRANTY 1 TAHUN
1 TO 1 (ROSAK TUKAR BARU)
MICRO USB CABLE
POUCH 

BOLEH CALL/ SMS/ WHATSAPP
016 6607343 
019 3959526 
016 205 6892










No comments:

Post a Comment