Monday, January 31, 2011

Tie Curl Cardi RM49 termasuk Pos~ Terhangat di Pasaran


salam semua...sejak dua menjak ni banyak pulak permintaan utk cardigan..
yg ada ni pun da byk terjual di fb Kedai Lulu..

tapi kalau ada sape2 yg still berminat boleh la tgk2..
and kalau nk tanya2 dulu pun x pe..
semua harga yg Lulu letak kat sini da termasuk pos..
so..korang pun tau kan..
mmg antara niat Lulu berniaga adalah nk jual barang2 yg cantik2 untuk muslimah..
tapi pada harga yg sangat berpatutan..supaya tidak menzalimi pelanggan...

so,kalau ada minat tu boleh la tanya2 dulu..atau isi order form (",)

Cardi Tie Curl ni sangat disukai ramai..
sebabnya sangat stylish..
labuh..sgt sesuai utk muslimah..

and actually cardi ni sgt sesuai digunakan utk menyusukan anak..
untuk cover dr org nmpk...sbb cardi ni sgt luas..tp jatuh terletak bila pakai..
kembang macam gown gitu..
cardi ni ala2 trench coat labuh dia..n even design dia sgt menarik...
so..kalau ada yg nak boleh la pm Lulu..



CARDI TIE CURL
RM 49 TERMASUK POS

HITAM


KELABU


UNGU


siapa cepat dia dapat ye..stok limited..

5 comments:

  1. salam. stok warna kelabu ada tak?
    -Safa Soib

    ReplyDelete
  2. walkmslm...dah habis..tapi dah restock..akan sampai 21/22 hb Feb..nak reserve ke?

    ReplyDelete
  3. ni free size ratu, kain 100% rayon,x panas,free size, n can fit up to XL..cerut kat leher tu blh adjust panjang pendeknya

    ReplyDelete